Λινές δημιουργίες για μια ζωή

Η Ιστορία της δημιουργίας μας

Μάθετε τι σημαίνει το Casa De Linos και γιατί είμαστε οι ηγέτες στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων Linen.

Σχετικά με το Casa de Linos

Το Casa de Linos είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Ελλάδα. Η ιδέα πίσω από αυτή γεννήθηκε αρχικά σε ένα χριστουγεννιάτικο οικογενειακό δείπνο το 2012 και αρχικά ξεκίνησε με λίγα σεντόνια, αποκλειστικά για στενούς φίλους. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι δημιουργίες μας αγαπήθηκαν τόσο πολύ από ανθρώπους που δεν μας γνώριζαν και έτσι η μικρή μας επιχείρηση άκμασε. Είμαστε τόσο περήφανοι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία κλινοσκεπασμάτων και ρούχων και να εμπνεύσουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο από την καρδιά του μικρού μας στούντιο μέχρι τη δική σας!

Γιατί Casa de Linos

Εδώ στο Casa de Linos πιστεύουμε ότι τα σεντόνια σας πρέπει να είναι πρακτικά, εκπληκτικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η παραγωγή 100% χειροποίητων προϊόντων, κατασκευασμένων από λινό, ένα φυσικό υλικό που έχει τις ρίζες του από την αρχαιότητα, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για κάθε κομμάτι των δημιουργιών μας. Χάρη στην πλούσια παλέτα χρωμάτων και τις επαγγελματικές μας δεξιότητες σχεδιασμού, καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϊόντα καλλιτεχνικής ποιότητας και αντοχής. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα απλό, ανέμελο στιλ και να ερωτευτείτε τα λευκά είδη.

Η παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών ειδών είναι μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία και συχνά δεν συνεπάγεται τη χρήση χημικών ουσιών που είναι εξαιρετικά επιβλαβείς τόσο για τον πλανήτη μας όσο και για εμάς. Το Casa de Linos έχει πιστοποιηθεί ότι χρησιμοποιεί 100% φυσικά υλικά από την Oeko-Tex, καθώς χρησιμοποιούμε λινά υφάσματα από την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πλανήτη μας και να επιδεινώσουμε την τρέχουσα κατάσταση. Για αυτόν τον λόγο, πιστεύουμε πραγματικά ότι κάνοντας μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας ζωές, αντικαθιστώντας τα είδη μαζικής παραγωγής ρούχων και οικιακής σχεδίασης με πιο φυσικά, υγιή προϊόντα, όχι μόνο θα συμβάλουμε στη διάσωση του πλανήτη μας, αλλά και θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους για τις μελλοντικές γενιές .

240
σχεδιασμένα προιόντα
20
διαφορετικά χρώματα
3900
ευχαριστημένοι πελάτες
9
χρόνια στην επιχείρηση

Λευκά είδη που έχουν ταξιδέψει στον κόσμο.

Όταν ξεκινήσαμε δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι τα προϊόντα μας θα προσεγγίζονταν εκατοντάδες άτομα από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εδώ είμαστε, εξυπηρετώντας πελάτες από όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση.

Ελάτε μαζί μας σε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα σχόλια; Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας!

Διεύθυνση

Κασσάνδρεια, Χαλκιδική,
63077, Ελλάδα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2374024678
Email: info [@] casadelinos.com